Maloljetnici uhapšeni zbog razbojništva: Otimali novac uz fizički napad i prijetnju nožem
Ilustracija

Podgorica

Maloljetnici uhapšeni zbog razbojništva: Otimali novac uz fizički napad i prijetnju nožem

Službenici Uprave policije su u Podgorici rasvijetlili dva krivična djela razbojništvo i dva krivična djela razbojništvo u pokušaju. Slobode su lišena četiri lica od kojih su tri maloljetna.

Policija je uhapsila B.L. (16) zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo na štetu jednog lica.

"On je, kako se sumnja, fizički napao oštećenog i zadao mu više udaraca, nakon čega mu je otuđio novac. B.L. je sproveden u Istražni zatvor", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Nadalje, policija u Podgorici je lišila slobode E.H. (15) zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio dva krivična djela razbojništvo u pokušaju.

"Ovo lice je osumnjičeno da je počinilo i krivično djelo razbojništvo zajedno sa S.E. (15) i B.H. (18), a koji su takođe lišeni slobode zbog navedenog djela.

E.H. je, kako se sumnja, dva krivična djela razbojništvo u pokušaju počinio na štetu jednog pravnog i jednog fizičkog lica. On je, sumnja se, uz prijetnju nožem od radnika jedne pekare pokušao da otuđi novac, a drugo djelo je, sumnja se, počinio na način što je fizički napao oštećeno lice u namjeri da mu otuđi novac u čemu nije uspio", saopšteno je iz policije.

E.H, S.H. i B.H. su krivično djelo razbojništvo, kako se sumnja, počinili na način što su uz prijetnju nožem i fizičkom silom od jednog lica otuđili novac i lične stvari.

Sva lica su privedena nadležnom tužiocu uz krivične prijave radi daljeg postupanja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.