Irinej primljen na VMA, posjetio ga i Vučić
Irinej

Irinej primljen na VMA, posjetio ga i Vučić

Patrijarh srpski Irinej primljen je, na Vojno medicinsku akademiju u Beogradu, u četvrtak ujutru, zbog zdravstvenih tegoba, saznaju „Novosti“.

Skoro tri dana, prije toga, bio je na kućnom liječenju, „zbog velike iscrpljenosti“. Pošto to nije dalo željene rezultate, odveden je na VMA na ispitivanje i liječenje. U SPC navode i da se patrijarh uspješno oporavlja i da će na VMA biti zadržan još nekoliko dana.

Kako Novosti saznaju, njega je posjetio je i predsjednik Republike Aleksandar Vučić.

Patrijarh je, prema informacijama izvora Novosti, primljen zbog zamora, a procjena je lekara da će sve biti u redu sa zdravljem prvog po časti u SPC.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.