Luis Enrike izgubio ćerku, djevojčica izgubila bitku sa teškom bolešću

Luis Enrike izgubio ćerku, djevojčica izgubila bitku sa teškom bolešću

Bivši selektor Španije Luis Enrike objavio je da je njegova devetogodišnja ćerkica Šana izgubila tešku bitku s rakom kostiju.

Španski mediji prenijeli su da je da je njena bolest bila jedini razlog zašto se povukao sa funkcije selektora reprezentacije Španije.

Enrike je špansku reprezentaciju napustio u martu uoči utakmice sa Maltom, a u junu je objavio da više neće moći voditi reprezentaciju zbog privatnih razloga.

"Naša ćerka Šana nas je napustila nakon petomjesečne borbe s bolešću. Zahvalni smo svima koji su u proteklom periodu vodili računa o diskreciji i imali razumijevanja za našu borbu. Neizmjerno će nam nedostajati, ali ćemo je se sjećati do kraja života i nadamo se da ćemo se negdje ponovno sresti. Biće zvijezda vodilja našoj porodici. Mirno spavaj, Šanita", objavila je porodica Luisa Enrikea.

Nakon što je tužna vijest izašla u javnost, poruke saučešća i podrške poslali su brojni, među njima Leo Messi, Luis Suarez, Đerar Pike, igrači koje je Enrike vodio u Barseloni.  

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.