Podgoričaninu godinu i osam mjeseci zatvora zbog zlostavljanja žene
Ilustracija

Podgoričaninu godinu i osam mjeseci zatvora zbog zlostavljanja žene

Viši sud u Podgorici potvrdio je presudu podgoričkog Osnovnog suda kojom je Podgoričanin M.P. (43) osuđen na godinu i osam mjeseci zatvora zbog zlostavljanja T.K. (40) u novembru prošle godine, pišu Dnevne novine.

Po odluci sutkinje Nade Rabrenović, M.P. je za zlostavljanje dobio četiri mjeseca zatvora, a za teške tjelesne povrede godinu i šest mjeseci zatvora, da bi jedinstvenom kaznom dobio godinu i osam mjeseci zatvora. Osim toga on će morati da plati na ime troškova krivičnog postupka iznos od 2.672,75 eura, od čega braniocu po službenoj dužnosti iznos od 2.343,75 eura.

On je osuđen jer je oštećenoj T.K. 11. novembra prošle godine, dok su se kretali iz pravca Beograda ka Crnoj Gori prvo uputio grube uvrede i prijetnje, prijetio je da će je ubiti, šamarao ju je, tukao i čupao za kosu, a sa batinanjem je nastavio i po dolasku u Podgoricu.

Prijetio joj je da ga ne smije prijaviti policiji, a potom je u blizini stana opet pretukao. Žena je imala povrede koje su nastale od udaraca šakama i nogama nakon čega ju je odvukao u stan gdje je nastavio zlostavljanje.

“Oštećena je uspjela da pobjegne prvo u Sigurnu žensku kuću, a zatim se zbog nanesenih povreda javila u Urgentni blok KCCG”, saopšteno je po hapšenju M.P. iz Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.