Berane: Rasvijetljeno podmetanje požara na automobilu načelnika Komunalne policije
ilustracija

Berane: Rasvijetljeno podmetanje požara na automobilu načelnika Komunalne policije

Policija je rasvijetlila slučaj podmetanje požara na vozilu načelnika Komunalne policije u Beranama.

Policija je u Beranama rasvijetlila i krivično djelo iz oblasti požara, eksplozija i havarija. 

"Službenici Centra bezbjednosti Berane i Forenzičkog centra su u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom rasvijetlili krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari koje je počinjeno na štetu načelnika Komunalne policije u Beranama i tom prilikom identifikovali počinioca. Krivično djelo je počinjeno 25. jula 2019. godine na način što je osumnjičeni, kako se sumnja, podmetnuo požar na vozilu u vlasništvu A.O. Gonjenje za navedeno krivično djelo u ovom slučaju se preduzima po privatnoj tužbi a oštećenom su ustupljeni podaci osumnjičenog lica.", saopštila je Uprava policije.

Podsjetimo, načelniku Komunalne policije u Beranama Aleksandru Ojdaniću  zapaljen je privatni automobil "pežo 407".

Automobil je bio parkiran ispred porodične kuće u ulici Miljana Tomičića a od siline požara manje oštećena još dva vozila pored njega. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.