Čučka: Slučaj Potpara potvrda saradnje DF-a i DPS-a
Miodrag Čučka, foto: Crnogorska

Čučka: Slučaj Potpara potvrda saradnje DF-a i DPS-a

Potpredsjednik Crnogorske i koordinator partije za primorske opštine Miodrag Čučka izjavio je da je slučaj Potpara u Kotoru potvrda da postoji saradnja i koordinacija aktivnosti lidera DF-a i DPS-a.

"Građani Kotora su 2016. poslali DPS u opoziciju, a odbornici DF-a danas legitimišu DPS-ovu uzurpaciju vlasti u Kotoru. Slučaj Potpara je novi dokaz za to“, izjavio je Čučka.

On je podsjetio da su lideri DF-a i posebno Andrija Mandić  istu stvar pokušali da urade u Budvi, ali da je svojim djelovanjem Crnogorska spriječila kotorski scenario.

"Ne bismo uspjeli da zaustavimo kotorski scenario u Budvi da smo među lokalnim funkcionerima DF-a u Budvi imali više Potpara. Građanima je nakon posljednjih dešavanja jasno da su DF i DPS dvije polovine istog trulog i korumpiranog sistema i da je za Crnu Goru spas da te dvije strukture što prije budu poslate u političku penziju“, zaključio je Čučka. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.