U prodaji čipkasti donji veš za muškarce (FOTO)
Foto: Screenshot

U prodaji čipkasti donji veš za muškarce (FOTO)

Toliko je izbora kad je u pitanju žensko donje rublje, dok muškarci mogu da biraju samo između bokserica i gaćica.

Međutim, i to se sad promijenilo jer je jedna kompanija odlučila da izrađuje posebni donji veš za muškarce, piše 24sata.hr.

Za muškarce koji žele da nose nešto više seksi ispod odjeće sada su dostupni čipkani brushalteri ili seksi gaće. A, ako to nije dovoljno, muškarci mogu da kupe i svilene gaće, tange, haltere...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Veličine brushaltera se takođe kreću od malih do ekstra velikih. Ako je suditi prema komentarima na ovoj web stranici, žene su oduševljene ovim donjem vešom za muškarce.

Jedan muškarac je za brushalter komentarisao da je toliko seksi i da njegova cura obožava kada ga nosi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Drugi je muškarac za komplet donjeg veša komentarisao kako je materijal toliko mekan i udoban da bi cijelu noć mogao da spava u toj odjeći.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

HommeMystere je osnovan 2009. godine i cilj im je da osmisle i naprave zabavni, udobni, unikatni donji veš za muškarce.

Proizvodi s web stranice mogu se isporučivati širom svijeta, uključujući Veliku Britaniju, SAD, Francusku, Njemačku, Hong Kong i Novi Zeland.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.