Plavljanin pretukao nevjenčanu suprugu u ambulanti Hitne, određen mu pritvor do 30 dana
Zatvor u Bijelom Polju

Sproveden u Istražni zatvor u Bijelom Polju

Plavljanin pretukao nevjenčanu suprugu u ambulanti Hitne, određen mu pritvor do 30 dana

Policija u Plavu je uhapsila 32-godišnjeg D.S. zbog sumnje da ja pretukao nevjenčanu suprugu u ambulanti Hitne pomoći u tom gradu.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, dežurna služba Odjeljenja bezbjednosti Plav je, 16. avgustaoko 12,50 časova, obaviještena od strane zaposlenih Zavoda za Hitnu medicinsku pomoć u Plavu da je u njihove prostorije na ukazivanje ljekarske pomoći primljena O.C. (40) iz Sjedinjenih Američkih Država, dok je sa njom bio D.S. (32) iz Plava, te da je nakon pregleda  i pokušaja ukazivanja ljekarske pomoći od strane ljekara D.S. ničim izazvan fizički napao O.C. nanoseći joj povrede u predjelu glave, nakon čega je ona izgubila svijest a D.S. se udaljio sa lica mjesta.

"O.C. je tom prilikom transportovana u Urgentni blok Medicinskog centra u Beranama.Policijski službenici su odmah postupili po prijavu, izašli na lice mjesta i preduzeli sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja činjenica iz navedenog događaja.D.S. je lociran i priveden u službene prostorije OB Plav istog dana oko 13,15 časova.", saopšteno je danas iz policije.

On je, navode iz UP, kako se sumnja, nakon kraćeg verbalnog konflikta, u prostorijama Zavoda Hitne medicinske pomoći u Plavu, fizički napao svoju nevjenčanu suprugu O.C. zadajući joj više udaraca po glavi i tijelu usljed čega je ona izgubila svijest i od posljedica udaraca  zadobila teške tjelesne povrede.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Plavu koji je naložio da se osumnjičeni liši slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici i za njega donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu.Nakon privoda sudiji za istragu za D.S. je određen pritvor u trajanju od 30 dana i on je sproveden u  Istražni zatvor ZIKS-a u Bijelom Polju.", zaključuju iz crnogorske Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.