Bekamovi ponovo u Crnoj Gori, uživaju na Svetom Stefanu (FOTO)
Foto:Screenshot

Bekamovi ponovo u Crnoj Gori, uživaju na Svetom Stefanu (FOTO)

Poznati bračni par Bekam, Dejvid i Viktorija sa djecom, ponovo ovih dana uživaju u Crnoj Gori a fotografije egzibicija na vodi dijele na društvenim mrežama.

Dejvid, Viktorija, Bruklin, Romeo, Kruz i Haprer Seven Bekam po drugi put sa porodicom ljetuju u Crnoj Gori.

Kako pišu britanski mediji, Bekamovi su se odlučili da borave u hotelsku kompleksu Aman na Svetom Stefanu, koji ima 5 zvezdica, koji nudi fantastičan pogled na more, kao i zaštitu privatnosti od javnosti.

viktorijabekamdejvidbekam830x0

Da poznata porodica uživa u čarima našeg primorja pokazuju i objave koje dijele na Instagramu.

dejvidbekam830x0

Bekamovi su i prošlog ljeta nekoliko dana boravili na crnogorskom primorju.

Foto:Instagram

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.