Šest penzionera uhapšeno u parku zbog krupnog seksa
Foto: Screenshot

Šest penzionera uhapšeno u parku zbog krupnog seksa

Šest penzionera uhapšeno je u parku u Connecticutu (SAD) gdje ih je policija uhvatila u - grupnom seksu.

Sve se dogodilo u području Grace Richardson Conservation u Fairfieldu prošle sedmice, nakon što je policiji dojavljeno da se na ovom području često događaju "eksplicitni eventi". 

Uhapšeni su, javljaju tamošnji mediji: Daniel Dobbins (67), Otto D. Williams (62), Charles L. Ardito (75), John Linartz (62), Richard Butler (82) i njegova supruga Joyce Butler (85).

Svi su optuženi za remećenje javnog reda i mira, a gospoda Dobbins i Linnartz dobili su još i optužbu za "izlaganje u javnosti" - jedan od njih pronađen je u svom automobilu kako nasmijan sjedi, bez pantalona i donjeg rublja...

Nakon hapšenja i ispitivanja, penzionerka i penzioneri su pušteni da se brane sa slobode. 

Ipak, supružnici Bulter, koji imaju petoro djece i 14-oro unučadi, tvrde da su samo sjedili u autu i uživali u prirodi parka. 

Policija je, kako su naveli, povećala aktivnosti u području od početka augusta, nakon više prijava o "seksualnim aktivnostima sumnjivih parova".

Dodali su da će nastaviti da prate događanja u Fairfieldu kako bi javni prostor bio prikladan za sve, te siguran. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.