U kafiću pronađena dva pištolja, uhapšena jedna osoba
Foto: UP

Uprava policije

U kafiću pronađena dva pištolja, uhapšena jedna osoba

Bezbjednosno interesantno lice M.Š. uhapšeno je danas nakon što su kod njega pronađena dva pištolja, saopšteno je iz Uprave policije.

"Službenici Uprave policije su, postupajući na osnovu operativnih informacija, a preduzimajući aktivnosti pojačane kontrole bezbjednosno interesantnih lica i članova organizovanih kriminalnih grupa, lišili slobode bezbjednosno interesantno lice M.Š. Pronađena i oduzeta dva komada vatrenog oružja i municija", kazali su iz UP-a.

Kako se navodi, policija je danas oko 11 sati u jednom ugostiteljskom objektu u ulici Moskovskoj u Podgorici, izvršili kontrolu M.Š.

"U neposrednoj blizini lica pronađena je torbica u kojoj su se nalazila dva komada vatrenog oružja i to revolver marke „Ruger” specijal 33 sa šest komada municije i pištolj u kojem je takođe bilo šest komada municije", ističe se u saopštenju.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se M.Š. uhapsi i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja 
osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.