SAD: Petogodišnjak donio kokain u vrtić
ilustracija

SAD: Petogodišnjak donio kokain u vrtić

Petogodišnji dječak donio je kokain u obdanište u američkom gradu Nju Orleansu, a policija je zbog toga uhapsila dvije odrasle osobe.

Policijski zvaničnik Danijel Suzanu izjavio je da je vaspitač vidio dječaka kako drži vrećicu bijelog praha nakon čega je policajac kod njega pronašao tri vrećice narkotika.

Prema njegovim riječima, jasno je da dijete nije znalo ništa o narkoticima.

Istražiocima je rekao da je drogu pronašao u kući i da vjeruje da su odrasli pokušali da narkotike sakriju u džepove njegove odjeće u ormaru.

Policija je uhapsila Anđeliku Stenli (23) i Elisa Kazina (53) prema optužbama za surovo ponašanje prema maloljetniku i posjedovanje narkotika sa namjerom distribucije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.