Beograd: Uhapšen Dejan Lakić iz DG po Interpolovoj potjernici
Dejan Lakić

Jedan od osumnjičenih za utaju poreza

Beograd: Uhapšen Dejan Lakić iz DG po Interpolovoj potjernici

Danilovgrađanin Dejan Lakić uhapšen je oko 17 časova u Beogradu.

Informacija je potvrđena Televiziji Vijesti iz srpskog MUP-a, odakle su poručili da je ta akcija dokaz dobre saradnje dviju policija. 

On je lišen slobode na osnovu međunarodne potjernice koju je za njim raspisala Crna Gora.

 Lakić je jedan od osumnjičen u akciji "Klap". 

Grupa, kojoj navodno i on pripada, tereti se za da je utajom poreza oštetila budžet za nekoliko miliona eura.

Prethodnih je dana, putem društvenih mreža, iznosio niz teških optužbi na račun brojnih zvaničnika i policijskih službenika. 

Sinoć je na fejsbuku napisao da će stopirati saradnju sa nezavisnim medijima, aludirajući da je nečiji život ugrožen zbog informacija koje objavljuje.

Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.