Masovna hapšenja u Tivtu zbog droge
Privođenje jednog od osumnjičenih, foto: Zoran Đurić

Privedeni kod tužioca

Masovna hapšenja u Tivtu zbog droge

Policija u Tivtu uhapsila je više osoba koje se sumnjiče da su se bavile preprodajom narkotika.

Prema nezvaničnim saznanjima "Vijesti" uhapšeni su u akciji Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala kojim rukovodi Zoran Lazović.

Među uhapšenima su Srđan Pavlović, Saša i Miloš Petrić, Đuro i Miloš Perović, Božidar Božović, Rade Samardžić, Toni Petković i Vlado Medunjanin.

Policija traga za Danilom Đurovićem i Draganom Miletićem.

20190821130856a13e30b907ea28379f6074e71abd83ff7d8bd2a57ec6c4b5c9470b28c2eb153c

Privođenje jednog od osumnjičenih, foto: Zoran Đurić

Navodno, na teret im se stavlja stvaranje kriminalne organizacije i nelegalno držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom Pavlovićeve kuće pronađena je određena količina droge.

Policija provjerava i da li sa tom kriminalnom grupom i njihovim neraščišćenim poslovima može dovesti u vezu nedavno paljenje automobila Pavlovićeve majke.

Privedene osobe su upućene na saslušanje kod dežurnog tužioca.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.