Štrajk radnika na aerodromu u Prištini
Foto: Ilustracija

Stvorio velike probleme građanima

Štrajk radnika na aerodromu u Prištini

Jednosatni štrajk radnika na aerodromu "Adem Jašari" u Prištini stvorio je velike probleme građanima koji su čekali letove, javili su mediji.

Štrajk je trajao od 8 do 9 sati, prenio je portal Kossev pisanje lista "Zeri".

Međunarodni aerodrom "Adem Jašari" saopštio je da će uprkos najavljenom štrajku radnika, svi letovi zakazani između 19. i 21. avgusta biti realizovani.

Za sjutra je najavljen dvosatni štrajk, trajaće od 8 do 10 sati, dok je za 21. avgust najavljen cjelodnevni štrajk, navodi se u saopštenju Nezavisnog sindikata radnika prištinskog aerodroma.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.