Dvanaestogodišnja Kolašinka među najljepšim djevojčicama na svijetu
Teodora Đurđić

Na takmičenju za mis u katekogiriji Little kids održanom u Kini

Dvanaestogodišnja Kolašinka među najljepšim djevojčicama na svijetu

Dvanaestogodišnja Teodora Đurđić iz Kolašina postala je prva pratilja u takmičenju za mis, u kategoriji Little kids, koje je održano u Kini.

Ona je na takmičenju osvojila drugo mjesto u ljepoti, i treće u talentu.

"Konkurencija je bila veoma jaka, tako da se nijesam nadala tom uspjehu", ispričala je Teodora u Jutarnjem programu RTCG.

Nagrade joj, kako je kazala, mnogo znače, jer je proglašena za jednu od najljepših djevojčica u kategorijama u kojima se takmičila. 

"Imali smo dosta obaveza, ali i vremena za druženje s drugarima širom svijeta", kazala je Teodora.

Posjećivali su u Kini dosta muzeja, a Crnu Goru je predstavila crnogorskom pjesmom, video spotom, narodnom nošnjom i haljinom koju je napravila Tanja Orešanin. 

Većina takmičara, kako je kazala, nije znala gdje se nalazi Crna Gora, ali je Teodora, kako je rekla, uspjela da im objasni da je to najljepša država na svijetu.

Sada planira da se posveti obrazovanju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.