Najveća pomama za Sea Dance: Još jedna serija ulaznica planula prije roka!

Najveća pomama za Sea Dance: Još jedna serija ulaznica planula prije roka!

Do Sea Dance festivala ostalo je dvije nedjelje, a cijele serije ulaznica nestaju prije predviđenog roka, saopštili su organizatori festivala.

 Posljednja u nizu razgrabljena serija jednodnevnih ulaznica nestala je juče, a već je puštena i nova, veoma ograničena serija sa i dalje značajnih 25% uštede u odnosu na finalnu cijenu.

"Ulaznice za prvi i drugi dan sada iznose svaka po 16.99 eura, dok je cijena za treći dan nešto viša zbog nastupa jedne od najvećih svjetskih muzičkih zvijezda Davida Guette, i iznosi 19.99 eura, što je i dalje višestruko manje u odnosu na prosječne cijene njegovih spektakularnih nastupa u najvećim metropolama svijeta. S obzirom na interesovanje koje je najveće u posljednjih nekoliko godina, izvjesno je i da će i ova količina jednodnevnih ulaznica biti rasprodata i prije krajnjeg roka, a šesto izdanje festivala, koje će biti održano od petka, 30. avgusta, do nedjelje 1. septembra na predivnoj plaži Buljarica, pohodiće desetine hiljada fanova iz preko 30 zemalja svijeta", saopšteno je.

 Velika potražna vlada i za trodnevnim ulaznicama čija promo cijena od 29.99 eura, sa fantastičnih 40% uštede, je aktuelna do petka, 23. avgusta!

Omiljena "3+1" akcija, namijenjena svima onima koji žele nezaboravno ljetnje festivalsko iskustvo da podijele sa svojom ekipom, aktuelna je još danas i sjutra! Ulaznice su dostupne u GIGSTIX prodajnoj mreži na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore, a više informacija može se naći na zvaničnom sajtu Sea Dance Festivala.  

Na, po mnogim parametrima, najjače izdanje Sea Dance festivala najslušanije hitove današnjice donose njihovi autori koje predvodi vodeći svjetski producent 21. vijeka David Guetta. Pored nastupa Guette u istorijskom nedjeljnom finalu, veliku pažnju izazivaju vladari svjetske techno scene Sven Väth i Richie Hawtin koji u petak, 30. avgusta na plažu Buljarica donose duh Exitove Dance Arene, te subotnja ludnica uz vodećeg njemačkog hitmejkera Robina Schulza i francuskog dua Ofenbach! Ovogodišnji program donosi i britanski hit trio Disciples, te techno i house zvijezde kao što su Helena Hauff, Recondite, Eelke Kleijn, Gaiser, Tijana T,  Marko Nastić. Na Sea Dance stižu i regionalni asovi kao što su Darko Rundek i Senidah, te najtraženiji reperi regiona Surreal, Fox, Kuku$, Hazze, Bekfleš i brojni drugi.

Aktuelne cijene trodnevnih ulaznica najkasnije do 23. avgusta!

Velika potražna vlada i za paketima ulaznica za tri dana najživopisnije festivalske priče na Mediteranu! Promo cijena trodnevnih ulaznica od 29.99 eura aktuelna je do petka, 23. avgusta, pa se onima koji još uvijek nijesu obezbijedili svoje mjesto na netaknutom biseru Jadrana savjetuje da požure i ugrabe visokih 40% uštede. Omiljena "3+1" akcija, namijenjena svima onima koji žele nezaboravno ljetnje festivalsko iskustvo da podijele sa svojom ekipom, aktuelna je još danas i sjutra! Tročlano društvo koje do sjutra, do kraja radnog vremena, kupi ulaznice za Sea Dance festival, četvrtu dobija na poklon! U prodaji se mogu naći i VIP GOLD trodnevne ulaznice po cijeni od 100 eura, kao i mjesta u festivalskom kampu što posjetiocima donosi gotovo nedjelju dana na obali mora po cijeni od samo 25 eura po osobi. Na sajtu zvanične turističke agencije www.exittrip.org, dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i razne opcije za smještaj i prevoz. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.