Otkriveno šta se krije iza slike koja je zabavila region: Ismijali ste tuđe probleme

Otkriveno šta se krije iza slike koja je zabavila region: Ismijali ste tuđe probleme

Zamislite sledeći scenario - dečko/djevojka vam kažu čuvenu rečenicu "moramo da razgovaramo", nađete se u kafiću a onda vaš partner pred vas tresne odštampane Fejsbuk razgovore. Već vas obliva hladan znoj, zar ne?

Upravo ta scena nasmijala je ovih dana region - dečko i djevojka sjede u kafiću, ozbiljnih izraza lica, dok ona u ruci drži papire sa prepiskama na Fejsbuku.

Scena je zabavila sve na Tviteru i Instagramu, a mnogi su požurili da izjave saučešće nesrećnom dečku, i održe opelo očigledno propaloj vezi.

- Ovo ti bješe sestra, ovo ti bješe rođaka, a ovo drugarica?

- Kažeš drugarica? Ovako se sa drugaricom piše???

- I to odštampala U KOLORU!! Prijatelju, nisi ni svjestan koliko si nagrabusio! - pišu Tviteraši.

Inače, cijela scena odigrala se, kažu, u Tuzli a odatle je obišla cio Balkan.

Nakon što je slika postala viralna, pojavilo se i navodno objašnjenje cijele situacije.

cdcf96677b80bbd7acc335bed8458977

Ipak, prva verzija događaja ipak više zabavlja ljude, pa slika i dalje kruži internetom uz prvu verziju - da je dečko malo pretjerao u dopisivanjima sa strane.

Žena Blic

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.