Gradonačelnik Pljevalja nagradio vatrogasce koji su spasili putnike prevrnutog autobusa
Foto: PV Informer

Po 100 eura svakom

Gradonačelnik Pljevalja nagradio vatrogasce koji su spasili putnike prevrnutog autobusa

Predsjednik opštine Pljevlja Igor Golubović posjetio je pripadnike i rukovodstvo Službe zaštite i spašavanja opštine Pljevlja koji su učestvovali u uspješnoj akciji spašavanja putnika iz autobusa nikšićkog autoprevoznika koji se prevrnuo kod TE Pljevlja posle kontakta sa putničkim vozilom.

Golubović je tom prilikom saopštio da je donio odluku da nagradi 35 pripadnika Službe zaštite i spašavanja opštine Pljevlja sa po 100 eura koji su u noćnim uslovima, po lošem vremenu, izveli izuzetno uspješnu akciju spašavanja,prevoženja i zbrinjavanja povrijeđenih putnika u saobraćajnoj nesreći od 27. jula, prenosi PV Informer.

Da podsjetimo,nakon što su se sudarili autobus preduzeća “Glušica prevoz” iz Nikšića i automobil marke “Mercedes”pljevaljskih registarskih tablica, autobus je sletio s puta i tri puta se prevrnuo.  

Nakon prevrtanja, autobus je završio 15 metara od puta i zaustavio se na dijelu kolovoza koji koriste teretna vozila Rudnika uglja prilikom dopreme uglja za potrebe TE Pljevlja. 

Brzom akcijom pripadnika Službe zaštite i spašavanja, pripadnika Hitne medicinske pomoći i ministarstva unutrašnjih poslova spašeno je brzo i efikasno svih 37 putnika sa mjesta saobraćajnog udesa od kojih su mnogi bili sa lakšim i težim povredama.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.