Kada je ljubav u pitanju žene ne uče na svojim greškama
Ilustracija

Kada je ljubav u pitanju žene ne uče na svojim greškama

Kada je ljubav u pitanju, izgleda da pripadnice ljepšeg pola prečesto ponavljaju iste greške jer istraživanja pokazuju da samo mali postotak žena na njima uči.

Stručnjaci su sproveli studiju u koju je bilo uključeno 146 djevojaka. Na osnovu pitanja koja su im postavljali, ispostavilo se da žene najčešće ponavljaju identične greške iz prošlosti bez obzira na to koliko su zbog njih već propatile.

Najčešći odgovor je bio da bi se djevojka ponovo odlučila za problematičnog tipa koji bi joj vjerovatno slomio srce i stalno je “bacao” na muke.

Stručnjaci su to objasnili činjenicom da žene mahom bježe od dosadnih veza, a takve su uglavnom one s mirnim muškarcima koji im ne zadaju glavobolje.

Baš zato često biraju buntovne i agresivne uz koje im nikad neće biti dosadno, ali će zato prilično propatiti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.