Izgradnja atmosferske kanalizacije i nove ulice na Seljanovu
Foto: Opština Tivat

Projekat Opštine Tivat

Izgradnja atmosferske kanalizacije i nove ulice na Seljanovu

Mjesna zajednica Seljanovo uskoro će dobiti atmosfersku kanalizaciju za šta je Opština Tivat opredijelila 155.658,14 eura.

Kako je saopšteno iz opštine Tivat, izvođač radova, kompanija Avio Petrol doo iz Podgorice dužna je da radove završi u roku od 45 dana od dana uvođenja u posao.

"Izvođač je obavezan da sprovede pripremne i zemljane radove, betonske, instalaterske, ali i ispitivanje kanalizacionog cjevoda te uradi projekat izvedenog stanja na osnovu geodetskih snimanja. Dužan je da asfaltira postojeće saobraćajnice nakon montaže i zatrpavanja cjevovoda, i izradi kanalske porečne slivničke rešetke za prihvat atmosferskih voda", navodi se u saopštenju.

Opština Tivat je raspisala i javni poziv za izbor izvođača radova na izgradnji nove saobraćajnice na Gornjem Seljanovu, vrijedan 380 hiljada eura.

U pitanju je nova ulica dužine oko 300 metara na Seljanovu a rok za dostavljanje ponuda je 22.avgust.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.