Pjevačica se porodila u 45. godini, rodila dječaka
Alanis Moriset

Pjevačica se porodila u 45. godini, rodila dječaka

U martu je objavila da je u drugom stanju. "Toliko novih stvari", napisala je tada 45-godišnja pjevačica Alanis Moriset na Instagramu dok je istovremeno radila i na novom albumu.

I prinova je konačno stigla, obavijestila je svoje pratioce juče.

Alanis je dobila dječaka, kome je da ime Vinter (Zima) Mersi Moriset Tredvej.

Inače, Alanis je otvoreno govorila i o postporođajnoj depresiji koju je iskusila po rođenju drugog djeteta 2017. godine.

Untitled

"Bilo je dana kada sam bila toliko slaba da sam se jedva micala. Kao dijete sam sebe zamišljala kao majku koja je okružena djecom uz divnog partnera. Ovakvu bol nisam očekivala”, izjavila je i dodala da je potrebno više govoriti o postporođajnoj depresiji jer se mnoge žene osjećaju stigmatizovano.

"Imam sreće da je moj suprug sjajan i da imam podršku okruženja, to je važno da svaka žena zna da nije sama i važno je da potraži pomoć" ,zaključila je Alanis.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.