SNP: Crna Gora nije zemlja jednakih šansi za sve
SNP

SNP: Crna Gora nije zemlja jednakih šansi za sve

Socijalistička narodna partija saopštila je da su imena funkcionera, koja su se našla na spiskovima onih koji su po povoljnim uslovima dobili stanove i kredite, potvrdila da Crna Gora nije zemlja jednakih šansi za sve, već privilegovanih pojedinaca i njihovih porodica.

"Pored imetkom siromašnih ljudi, ovo je zemlja i drugih siromaha. Manjka im morala, ljudskih vrlina, težnje ka pravdi i borbe za ravnopravnost. Pojedini su mimo prava i pravde postali imućniji za skoro pa besplatne stanove i kredite koje bi svako poželio da vraća", navodi se u saopštenju SNP-a.

U SNP-u ističu kako mnogi nijesu ni prijavili to nadležnim institucijama, a bili su dužni.

Kako se navodi usaopštenju SNP-a, posebno brine korist koju su dobili oni koji treba da dokazuju krivicu i optužuju, i oni koji moraju da sude, a pritom, neki, kako kažu, imaju zaradu od par hiljada eura na mjesečnom nivou.

"Siromaštvo se suzbija samo pravednim dijeljenjem dobara, a koliko se pravedno dijeli imali smo priliku da vidimo od centra ka lokalu i da se iskreno postidimo zbog nepavde koja nas okružuje", ističe se u saopštenju.

Iz SNP-a su kazali da se moraju preispitati sve odluke, a posebno se založiti da svi oni koji ostvaruju mjesečne prihode u iznosu od preko 1.000 eura, vrate novac i stanove.

"Stanove je najbolje podijeliti zaposlenima u prosvjeti, zdrastvenim radnicima, policajcima koji profesionalno rade svoj posao i svima drugima kojima je pomoć istinski potrebna", navodi se u saopštenju SNP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.