Najtopliji dan od početka godine
Foto: Kodex

Od srijede svježije

Najtopliji dan od početka godine

Maksimalna temperatura vazduha u Podgorici danas je iznosila 39,7 stepeni, što je najviša dnevna temperatura u Glavnom gradu od početka ove godine, kazao je meteorolog Dušan Pavićević.

On je agenciji MINA rekao da je maksimalna temperatura vazduha u Ulcinju danas bila 39,4 stepena, što je takođe najviša temperatura u tom primorskom gradu izmjerena od početka ove godine.

Kako je kazao Pavićević, rekordno visoke temperature od početka ove godine danas su izmjerene i u Herceg Novom, 38,7 i Pljevljima 36,4 stepena.

On je naveo da je u Baru maksimalna temperatura vazduha danas iznosila 34,9, a u Nikšiću 34,1 stepen.

Maksimalna temperatura u Kolašinu danas je bila 33,3 stepena.

Kako je naveo Pavićević, na Žabljaku je danas temperatura dostigla 31,3 stepena, što je najviša dnevna temperatura u tom gradu od početka godine.

On je dodao da se od srijede očekuje svježije vrijeme.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.