Najtrofejniji svjetski karatista svih vremena u Tivtu
Agajev

Najtrofejniji svjetski karatista svih vremena u Tivtu

Najtrofejniji karatista svih vremena, Azerbejdžanac Rafael Agajev, boraviće ovog vikenda i u ponedjeljak, (18 – 19. avgusta), u Tivtu gdje će voditi seminar koji organizuju Opština Tivat, Karate klub „Mawashi 2015“ iz Tivta i Karate savez Crne Gore.

Petostruki šampion svijeta i 11 puta prvak Evrope, legendarni Agajev, na seminaru će edukovati oko 200 karatista i sportskih radnika iz Hrvatske, BiH, Srbije, Albanije i Crne Gore, saopšteno je iz tivatske opštine.

Seminar će, u nedjelju, 18. avgusta otvoriti predsjednik Opštine dr Siniša Kusovac, ministar sporta i mladih Nikola Janović, predsjednik KSCG, Ivan Krstajić i prestavnik kluba Karate klub Mawashi 2015 na čiji poziv je Agajev i došao u Tivat.

Predsjednik opštine Tivat, najtrofejnijeg karatistu primiće u ponedjeljak, 19. avgusta na prijemu kojem će prisustvovati  predsjednik KSCG, Ivan Krstajić, direktor karate reprezentacije CG, osvajači medalja na svjetskim i evropskim prvenstvima: Marina Raković, Milena Jovanović, Jelena Maksimović, Mario Hodžić, Bojan Bošković, Nenad Dulović i Nikola Malović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.