Raspisan Javni poziv za izgradnju vjetroelektrane na Brajićima
Ilustracija

Raspisan Javni poziv za izgradnju vjetroelektrane na Brajićima

Ministarstvo ekonomije je danas 12.avgusta, raspisalo Javni poziv za davanje u dugoročni zakup zemljišta u državnoj svojini, radi izgradnje vjetroelektrane na lokalitetu „Brajići“ – opštine Budva i Bar čija je minimalna instalisana snaga 70MW.

Davanje zemljišta u zakup sprovodi se postupkom prikupljanja ponuda (Tender).

"Pravo učešća po Javnom pozivu imaju sva pravna i fizička, domaća i strana lica, kao i konzorcijumi pod uslovima koji su propisani tenderom. Zemljište se daje u zakup na period od 30 godina i minimalna cijena godišnjeg zakupa zemljišta u državnoj svojini je 0,05 €/m2. Ponude se vrednuju i rangiraju na osnovu kriterijuma za vrednovanje ponuda koji su prethodno utvrđeni tenderom. Krajnji rok za podnošenje ponuda je 11.10.2019. godine do 12h", saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.

Otvaranje ponuda će obaviti Tenderska komisija u prostorijama Ministarstva, Rimski trg 46, Podgorici,11.10.2019. godine sa početkom u 13h.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.