Radi se na trafostanici u Majstrovini za napajanje žičara za Cmiljaču i Žarski
U toku pripremni radovi

Vrijednost investicije više od 1,18 miliona eura

Radi se na trafostanici u Majstrovini za napajanje žičara za Cmiljaču i Žarski

Izgradnja elektroenergetske infrastrukture za potrebe napajanja budućih žičara u okviru ski kompleksa Cmiljača i Žarski počela je pripremom za postavljanje trafostanice 35/10 na lokaciji Majstorovina u Bijelom Polju, saopštila je Uprava javnih radova.

Pripremni radovi obuhvataju građevinske i zanatske poslove, u cilju izgradnje konstrukcije za buduću elektroenergetsku opremu.

Vrijednost ove investicije, koju će Vlada Crne Gore finansirati kroz kapitalni budžet, iznosi više od 1,18 miliona eura, a izvođač se, kako su podsjetili iz Uprave, ugovorom obavezao da radove završi u roku od šest mjeseci od uvođenja u posao, odnosno početkom naredne godine.

IzgradnjaTS2

"Projekat predstavlja dio aktivnosti koje Vlada u kontinuitetu realizuje u cilju valorizacije turističkih potencijala sjevera države. Za skijališta Cmiljača i Žarski je već ranije ugovorena montaža žičara, a procijenjena vrijednost kompletnih investicija na ova dva lokaliteta je više od 52 miliona eura.", naveli su iz UJR.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.