Mila Đukanović

Đukanović čestitao Dan opštine

"Mojkovac pokazatelj dinamičnog razvoja i napretka CG"

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 13. avgusta – Dana opštine Mojkovac, predsjedniku Ranku Mišniću, predsjedniku Skupštine opštine Dragomiru Mrdaku, odbornicima, učesnicima svečane sjednice i svim građanima Mojkovca uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

„Kao što kroz istoriju Mojkovac simbolizuje istrajnost i slobodarski duh Crne Gore, tako je danas pokazatelj njenog dinamičnog razvoja i napretka, na sigurnom putu u NATO i ka EU. Izdašni prirodni i ljudski resursi kojima Mojkovac raspolaže sigurna su garancija stabilnijeg ekonomskog razvoja i podizanja kvaliteta života stanovništva, što je primarni cilj naše državne politike. Kroz postojeće i planirane razvojne projekte lokalna uprava, u saradnji s Vladom i drugim državnim institucijama, omogućiće nova radna mjesta i stvaranje nove vrijednosti, što će istovremeno značajno doprinositi razvoju sjevera i cijele Crne Gore.“ , naveo je Đukanović u čestitki.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.