Preminuo bivši fudbaler Partizana

Preminuo bivši fudbaler Partizana

Dejan Čurović, nekadašnji fudbaler Zemuna i Partizana iznenada je umro u 51. godini od posljedica leukemije. Šokatnu vijest potvrdili su iz Partizana.

Čurović je rođen 10. avgusta 1968. u Zemunu gdje je i započeo karijeru. Rođeni golgeter, jak na lopti i u duelu postigao je 39 golova na 106 mečeva u dresu Zemuna i 1993. prešao u Partizan. Postigao je 19 golova u 32 meča u sezoni koja je prošla u znaku dominacije crno-bijelih i osvajanja duple krune.

11887644075d503dcb6c786644879029w640

Već narednog ljeta bio je prodat u Vitese, gdje je sa velikim uspjehom igrao šest sezona, postao jedan od najznačajnijih stranaca u istoriji (109 mečeva i 41 gol). Još tri sezone proveo je u Groningenu prije nego što je 2003. završio karijeru.

Mjesto i vrijeme sahrane biće naknadno objavljeni.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.