Još jedna porodična tragedija u Srbiji: Sin nožem zaklao nepokretnog oca, pa popio šaku ljekova
Ilustracija

Još jedna porodična tragedija u Srbiji: Sin nožem zaklao nepokretnog oca, pa popio šaku ljekova

Nezapamćen zločin dogodio se u subotu u Novom Kneževcu na sjeveru Banata kada je u porodičnoj kući sin Damir Terzin (47) nožem ubio svog nepokretnog oca Svetislava (67), a potom izvršio samoubistvo tako što je popio veliku količinu ljekova.

Tragedija se dogodila u Ulici Stevana Doronjskog 9, u kući u kojoj je Damir, nakon smrti majke, prije desetak dana, brino o teško bolesnom ocu. Tragedija je još veća, jer se Damirova majka Ljiljana ( 64), samo prije desetak dana ubila pištoljem na Katoličkom groblju u tom mjestu, ispričale su komšije ove porodice iz pomenute ulice.

- Niko tačno ne zna šta dogodilo. Samo smo primijetili da se u subotu Damir nije pojavljivao iz kuće, nije ni ulazio ni izlazio, a nije vozio ni auto “opel” koji je parkiran ispred kuće. Prve komšije posumnjale su da se nešto čudno dogodilo, pa su u subotu popodne pozvale policiju. Kada je policija došla niko nije odgovarao na zvono, a kada su ušli u kuću zatekli su dva beživotna tijela. Kako smo nešto kasnije čuli Damir je oca zaklao nožem, a sam sebi je presudio jer je popio dosta ljekova – ispičale su za “Novosti” komšije koje stanuju u zgradi preko puta kuće Terzinovih.

Stanari ulice Stevana Doronjskog pričaju da je ovo bila divna porodica. Svetislav i njegova supruga Ljiljana bili su penzioneri. On se penzionisao kao vozač, a ona kao službenica , dok je Damir, uglavnom, lagodno živio. Nije imao stalno zaposlenje, komšije znaju da je ranije, kratko vrijeme, držao kafić i to je bilo sve. Uglavnom je živio od novca roditelja. Sve je, izgleda, bilo u redu dok se Svetislav nije razbolio, pa je već nekoliko godina ležao nepokretan.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.