Abazović: Pokažimo spremnost da se žrtvujemo za univerzalne vrijednosti, pružimo ruku svima
Dritan Abazović

Abazović: Pokažimo spremnost da se žrtvujemo za univerzalne vrijednosti, pružimo ruku svima

Lider Građanskog pokreta URA, Dritan Abaziović, u svoje lično i u ime Građanskog pokreta URA čestitao je danas svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u Crnoj Gori i širom svijeta veliki praznik Kurban bajram.

Abazović je istakao da je Kurban bajram blagdan radosti i blagostanja koji na poseban način povezuje ljude i obnavlja zajedništvo.

"U tom duhu, želim da ga provedete u miru, u porodičnom i prijateljskom okruženju i kako dolikuje dobrim ljudima, komšijama i vjernicima. Poštujući vjerska opredjeljenja,  a istovremeno uvažavajući različitost vjerskih osjećanja, zajednički moramo afirmisati ideju multikulturalnog društva", navodi se u čestitki Abazovića.

Naglašavajuću da je tolerancija i međusobno razumijevanje najbolji  put unapređivanja zajedničkog života i razvoja naše države.

"Žrtva koja se simbolički vezuje za Kurban bajram, neka označi spremnost cijele zajednice da stane u odbranu univerzalnih vrijednosti, pomogne siromašnima i nemoćnima i učini dodatni napor da se olakša život svakom građaninu i učini boljim i ljepšim", poručio je Abazović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.