Bar: Glavni gradski stadion u novom ruhu, najveća investicija u sportsku infrastrukturu u posljednjih 10 godina

Bar: Glavni gradski stadion u novom ruhu, najveća investicija u sportsku infrastrukturu u posljednjih 10 godina

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević danas je sa menadžmentom “Sportsko-rekreativnog centra” Bar posjetio glavni gradski stadion gdje su u toku intenzivni radovi na finalizaciji rekonstrukcije glavnog fudbalskog terena, atletske staze i tribine.

U pitanju je, kako se navodi najveća investicija u sportsku infrastrukturu u Baru u posljednjih 10 godina, od preko pola miliona eura.

Raičević je istakao da Opština Bar ostaje posvećena stvaranju neophodnih uslova za razvoj sporta i rekreacije u Baru, te da je u pitanju jedna od ključnih oblasti života za kvalitetan razvoj djece, zdravlje svih gradjana, ali i profesionalni razvoj sportista.

"Nakon završetka rekonstrukcije atletske staze, pristupilo se postavljanju preko 2000 sjedišta na tribinama, po prvi put od postojanja gradskog stadiona. Radovi su u završnoj fazi na ugradnji novog busena na glavnom gradskom stadionu, što prati i moderan sistem drenaže i automatskog navodnjavanja.", saopštio je Sportsko-rekreativni centar Bar.

2

Kada radovi budu okončani, kako se dodaje, građani i posjetioci Bara imaće mogućnost da koriste ove sadržaje, u skladu sa novim pravilima i bezbjednosnim standardima i praksama modernih sportskih kompleksa.

1

Finansiranje radova obezbijedjeno je zajedničkim sredstvima Opštine Bar, Fudbalskog saveza Crne Gore i Crnogorskog olimpijskog  komiteta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.