DPS: Koalicionim odnosima u opštini Budva fale samo još trube, spremajte nošnje

DPS: Koalicionim odnosima u opštini Budva fale samo još trube, spremajte nošnje

Guča u Budvi je prava metafora trenutnog stanja u našoj opštini i logičan slijed događaja. Sve se uklapa. Čak i činjenica da je organizator ove manifestacije, firma povezana sa prije neki dan uhapšenim srpskim menadžerom, ocijenili su u budvanskom odboru Demokratske partije socijalista.

"Slažemo se da koalicionim odnosima u opštini Budva fale samo još trube, za sve ostale elemente vašarske atmosfere već su se pobrinuli svojim svađama, optužbama, uvredama...", navode iz DPSa.

Dio tog političkog vašara kažu predstavljaju i reakcije stranaka koje su dio ove koalicije.

"Sjećamo se kako su otćutali šovinistički performans kojim se slavilo “oslobađanje Budve”, nadajući se mrvicama sa bogate budvanske trpeze i što dubljem infiltriranju svojih kadrova po budvanskim javnim preduzećima. Danas, kada im je predsjednik opštine Carević očigledno zavrnuo slavinu, opet su se sjetili "mediteranske pjesme" Budve i crnogorskog kulturnog identiteta.Mi iz budvanskog DPS-a im poručujemo: kad jednom uđete u "kolce" povratka nema. Spremajte nošnje, ponovite gradivo i ne pravite se da ste preko noći zaboravili korake, jer smo svi bili svjedoci kako ih dobro igrate kad vam zatrebaju!", poručili su iz budvanskog DPSa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.