Težak žrijeb za Novaka Đokovića u Sinsinatiju
Đoković

Težak žrijeb za Novaka Đokovića u Sinsinatiju

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković imaće jako težak žrijeb u odbrani titule na ATP turniru u Sinsinatiju.

Srpski teniser će u prvom kolu biti slobodan da bi svoj turnir započeo protiv boljeg iz duela Sem Kveri – Pjer Ugo Erber, a u trećem kolu je projektovan duel sa Džonom Iznerom, piše B92.

Ukoliko Đoković odigra kako treba i pobijedi u ta dva meča, u četvrtfinalnom duelu bi mogao da igra protiv Karena Hačanova ili Nika Kirjosa što bi bio izuzetno interesantan teniski dvoboj.

Eventuelno polufinale donosi apsolutnog rekoredera turnira Rodžera Federera (u slučaju da ne ispadne nešto ranije) koji ima čak sedam titula i ukupno 46 pobjeda na ovom betonu.

Drugi nosilac turnira je Rafael Nadal i njegov duel sa Đokovićem se ne može desiti prije finala, a on će svoj pohod početi protiv Kristijana Garina ili Adrijana Manarina i u narednom kolu ga očekuje susret sa Kei Nišikorijem.

Što se tiče Federera, njegov prvi meč biće protiv boljeg iz duela Mateo Beretini – Huan Ignasio Londero i do polufinala bi mogao da se sastane sa Nikolozom Basilašvilijem, Stenom Vavrinkom ili Grigorom Dimitrovim, kao i Stefanosom Cicipasom.

Dominik Tim će najvjerovatnije svoj prvi susret na Sinsinatiju odigrati protiv povratnika u singl turnire, britanskog tenisera Endija Marija koji u prvom kolu igra protiv Rišara Gaskea.

Novak Đoković definitivno nije imao sreće tokom žrijeba pa će morati prilično da se pomuči kako bi odbranio trofej serije 1000 u Sinsinatiju, piše B92.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.