Srbija: Četvorostruko ubistvo u zabačenom selu, slučajni prolaznik zatekao tijela dva dana posle zločina
Imanje na kojem se dogodio zločin, foto: Novosti

Srbija: Četvorostruko ubistvo u zabačenom selu, slučajni prolaznik zatekao tijela dva dana posle zločina

Policija Srbije intenzivno radi na rasvjetljavanju jučerašnje tragedije u zaseoku između Jabukovca i Vratne kod Negotina u kojoj su četiri osobe izgubile život.

Tijela stradalih pronađena su u dvorištu na imanju porodice Kazimirović. Na traktoru je zatečeno tijelo muškarca starog 72 godine.

Tijela njegove supruge i još dvije ženske osobe pronađena su u dvorištu.

Kako nezvanično saznaju Novosti, tijela poljoprivrednika Raje Kazimirovića (72), njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić i sestričine Dragane.

Direktor policije Vladimira Rebić rekao je za RTS da policija intenzivno radi na otkrivanju počinioca ili kako je rekao počinilaca ubistva.

"U ovom trenutku nismo sigurni ni kada se ubistvo desilo, zato što je to selo koje je zabačeno od glavnih puteva", rekao je Rebić.

Prema njegovim riječima, procjena je da su gotovo dva dana prošla od ubistva do trenutka kada ih je slučajni prolaznik pronašao. 

Policija i nadležno tužilaštvo intenzivno rade na utvrđivanju svih okolnosti i pronalaženju tragova.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.