Od svih opozicionih partija će zatražiti izjašnjenje da li ostaju pri bojkotu
Džemal Perović

Perović najavio

Od svih opozicionih partija će zatražiti izjašnjenje da li ostaju pri bojkotu

Pokret Odupri se - 97.000 uskoro će od svih opozicionih partija zatražiti izjašnjenje da li ostaju pri bojkotu svih narednih izbora, ako ih bude organizovala aktuelna vlast.

Lider pokreta Odupri se Džemal Perović kazao je Vijestima da će od partija tražiti jasan odgovor, kako bi planirali naredne proteste.

“Što prije moramo saznati da li ostaju pri bojkotu, kako bi kasnije mogli da objasnimo građanima kakav je bio njihov stav u ovom trenutku, pošto se svi kunu u Sporazum o budućnosti i koje će izgovore koristiti ako ga neka od partija bude direktno prekršila izlaskom na, recimo, lokalne izbore”, kazao je Perović.

On je istakao da očekuje da tokom ovog mjeseca "što više raščiste poziciju" na opozicionoj sceni, svake grupacije pojedinačno i nastave sa masovnim protestima.

Za proteste, kako je kazao, ne računaju na opoziciju, navodeći da su prethodni bili isključivo građanski.

Perović je kazao da u međusobnom prepucavanuju opozicije neće dopustiti zloupotrebu Sporazuma, jer je veoma jasan i obavezujući za sve.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.