Lepa Brena odbila da ulaže u Đokovića
Lepa Brena

Lepa Brena odbila da ulaže u Đokovića

Danas uspješni i slavni Novak Đoković na početku karijere imao je dosta problema sa, prije svega nedostatkom novca.

Njegov otac Srđan Đoković je radio sve kako bi uspio da dođe do novca a Novak nikada nije iznevjerio oca. Bio je vrijedan, marljiv, uporan, istrajan. I sada je najbolji teniser svijeta. I ne samo to, on je jedan od trojice najboljih ikada.

I gostovao je ovih dana Srđan Đoković u emisijama širom Srbije, govorio o Noletovim počecima, a onda je počelo da se spekuliše da je otac najboljeg na svijetu pitao prije 17 godina Lepu Brenu i njenog supruga, čuvenog tenisera Bobu Živojinovića, pitao da investiraju u njegovog sina. Da su pristali, tvrdi Srđan, sada bi imali 18 miliona dolara više, piše Blic.

Na sve to, legendardna pjevačica, za „Stars” je istakla:

"Nisam teniski stručnjak i ne znam za takvu vrstu ponude, ali znam da morate da budete prijatelj i imate povjerenje u onog s kim počinjete biznis, čega u navedenom slučaju nije bilo. Novaka volimo, cijenimo i poštujemo, kao i njegovu porodicu. On je najsvetliji primjer divnog i uspješnog momka. Želimo mu da svi njegovi snovi postanu java jer je to zaslužio".

Podsjetimo, Novak se trenutno nalazi na pripremama u Marbelji, a već danas putuje u Sinsinati gdje će pokušati da odbrani titulu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.