Saradnik Kožara trebalo da bude meta?
Foto:Vijesti.me

"Škorpion" pronađen u zapaljenom automobilu na Adi Bojani ?

Saradnik Kožara trebalo da bude meta?

Istražitelji provjeravaju da li je iz „škorpiona“ koji je 2. avgusta pronađen u zapaljenom automobilu na Adi Bojani pucano i da li je tim oružjem planirana likvidacija.

Kako je Pobjedi saopšteno iz izvora bliskih istrazi, saslušana su neke bezbjednosno interesantne osobe, koje su tog dana bile u blizini događaja.

Radi se, kako je rečeno Pobjedi, o braći iz Bara, koji imaju kuću na Adi Bojani i bliski su Alanu Kožaru iz Bara. Jedan od njih, za kojeg istražitelji provjeravaju da li je bio meta, ispričao je da je čuo pucanj, ali inspektori nijesu pronašli čauru.

Automobil je imao tablice „golfa“ koji se vodi na albanskog državljanina, koji, kako je nezvanično saopšteno tom listu, nije bezbjednosno interesantna osoba.

Zapaljeni „reno megan“ nađen je oko 10:20 sati na Bojani, prema karauli.

Oružje i automobil poslati su na vještačenje kako bi istražitelji pokušali da izoluju DNK tragove.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.