Pavićević: Ko ne želi jedinstvo opozicije radi za Đukanovića i DPS
Pavićević

Pavićević: Ko ne želi jedinstvo opozicije radi za Đukanovića i DPS

Poziv na sastanak svih potpisnika Sporazuma o budućnosti sam razumjela kao poziv na prestanak rata u opoziciji i korak ka jedinstvu opozicije. Svako ko to ne želi uraditi, radi za interes Mila Đukanovica i DPS-a, kazala je poslanica SNP-a Danijela Pavićević.

Pavićević je reagovala na izjavu Vladimira Jokovića da je ona prisustvovala sastanku potpisnika "Sporazuma o budućnosti" u svoje ime, a ne u ime SNP-a.

"Kao sto sam kazala sinoć, poziv na sastanak svih potpisnika Sporazuma o budućnosti sam razumjela kao poziv na prestanak rata u opoziciji i korak ka jedinstvu opozicije. Svako ko to ne želi uraditi, radi za interes Mila Đukanovica i DPS-a", kazala je Pavićević.

Ona je kazala da je saglasna sa tezom da ne rade za dobro opozicije oni koji rade mimo sporazuma.

"Predsjednik SNP-a je u izjavi za Antenu M, 5. avgusta saopstio da će se SNP odazvati pozivu. To je bila izjava u ime SNP-a. A mi, poslanici SNP-a, gdje god da se pojavimo, predstavljamo SNP, i tada kada smo potpisivali Sporazum i sada", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.