Joković: SNP nije prisustvovao sastanku
Joković

Joković: SNP nije prisustvovao sastanku

Socijalistička narodna partija nije prisustvovala sastanku dijela opozicije sa predstavnicima pokreta "Odupri se", kazao je predsjednik partije Vladimir Joković.

Danijela Pavićević iz SNP-a sinoć je na sastanku kazala da ona predstavlja poslanike SNP-a. Sa druge strane, Joković je kazao za Antenu M da SNP nije prisustvovala sastanku.

"Mi nijesmo prisustvovali i ne možemo ocijeniti da li je sastanak doprinio neslaganju. Danijela Pavićević je prisustvovala u svoje ime, a ne u ime SNP-a. Ona je kao potpisnica sporazuma mogla samo govoriti u svoje ime, nikakvo ovlašćenje od vrha SNP-a nije imala", kazao je Joković i ipak dodao da oni koji rade mimo sporazuma ne rade dobro u korist jedinstva opozicije.

Podsjetimo na jučerašnjem sastanku Danijela Pavićević iz SNP-a je kazala da govori u ime poslanika SNP-a i najavila da će poslanici SNP-a već na sljedećem sastanku, ako ga bude, ponuditi određene prijedloge.

"Želim da ovaj poziv bude potez u pravcu zaustavljanja rata u opoziciji.Nama treba plan za Crnu Goru, bilo kakvo prisvajanje bilo čega ne vodi dobru u ovom trenutku", kazala je Pavićević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.