Poslanik DFa Slaven Radunović vrijeđao komunalne policajce, tvrdi da je bio isprovociran
Radunović

Poslanik DFa Slaven Radunović vrijeđao komunalne policajce, tvrdi da je bio isprovociran

Komunalna policija tvrdi da je poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović danas vrijeđao njihove službenike u Bijeloj i odbio da da na uvid dokumenta. Poslanik je potvrdio da je neprimjereno reagovao.

Navodno, Komunalna policija zaustavila automoblil marke Volkswagen registarskih oznaka HN BJ 892, jer se kretao saobraćajnicom u vrijeme kada nije dozvoljen nikakav saobraćaj, a vozač je odbio da da dokumenta na uvid.  

 “Vraćao sam automobil vlasniku koji je mještanin i koji, pretpostavljam, ima odobrenje za vožnju lokalnim putem. Osjetio sam se isprovociranim načinom na koji mi se obratio komunalni policajac i reagovao sam, po mojim standardima neprimjereno, i žao mi je zbog toga”, kazao je Radunović Vijestima.

 Iz Komunalne policije tvrde da je vozač vrijeđao njihove službenike. 

 “Vozač se ponašao bahato, vrijeđao je službenike Komunalne policije, upućivao im najvulgarnije psovke. Onda je parkirao automobile na obližnjoj plaži i ušao u gliser koji je potom otplovio u nepoznatom pravcu”, kazali su u Komunalnoj policiji.  

 Na lokalnom priobalnom putu kroz naselja Baošići i Bijela do plivališta, kao i dijela puta u Bijeloj pored hotela “Delfin” do raskrsnice sa Jadranskom magistralom u Jošicama, zabranjen je saobraćaj od 10 do 16 sati. Zabrana je na snazi do 1. septembra, podsjeća portal Vijesti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.