Mikić:  Nakon sastanka moglo se vidjeti ko istinski želi promjene u društvu
Zoran Mikić

Mikić: Nakon sastanka moglo se vidjeti ko istinski želi promjene u društvu

Nakon sinoćnjeg sastanka potpisnika "Sporazuma za budućnost" moglo se vidjeti ko istinski želi promjene u društvu a ko se samo deklarativno zalaže za to, kazao je izvršni direktor Građanskog pokreta URA Zoran Mikić.

"Jedna smo od rijetkih partija koja je u potpunosti ispoštovala stavke Sporazuma za budućnost. Razočarani smo što nijesu sve kolege došle na sastanak. Sastanak zbog toga nije mogao da ima puni efekat ali je pokazao da neke partije očigledno nijesu opozicione i da ne baštine opozicioni dijalog. Ali možda nije loše da se raščisti politička scena u Crnoj Gori, i da napokon vidimo ko je opozicija a ko nije", kazao je Mikić za Antenu M.

Partije, kako smatra Mikić, moraju da se izdignu iznad partikularnih i ličnih interesa.

"Neophodno je da opozicija prestane sa međusobnim svađama i podjelama. Da se definišu zajednički uslovi bez kojih se ne mogu održati izbori. Stav URE je jasan, ukoliko vladajuća struktura i DPS nijesu spremni da prihvate ono što su zajednički zahtjevi cjelokupne opozicije onda naredne izbore treba bojkotovati", naveo je Mikić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.