Savoviću produžen pritvor
Savović, foto: Facebook

ODT Berane

Savoviću produžen pritvor

Aleksandru Savoviću, koji je osumnjičen da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti, produžen je pritvor, saopšteno je iz Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama.

"A.S. je produžen pritvor odlukom vijeća Osnovnog suda u Beranama do dalje odluke suda", kazao je tužilac Marko Bojović.

Podsjetimo, suđenje u ovom predmetu počelo je krajem jula.

Savović je tada iznio svoju odbranu, a saslušan je i oštećeni Igor Tomkić i predloženi svjedoci.

"Proveden je dokazni postupak. Sljedeće suđenje je na prijedlog odbrane zakazano za 4. septembar u 13 sati, kada će biti nastavljen dokazni postupak", saopšteno je ranije iz Osnovnog suda u Beranama.

Podsjetimo, Savović je uhapšen 9. jula po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama, povodom snimka emitovanog na Instagram profilu u kom se upućuju prijetnje zbog iskazane podrške porodici Tomkić iz Berana.

Savoviću je 12. jula određen pritvor do 30 dana, koji je sada produžen.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.