Za šenlučenje kazna i do 1.500 eura ili do dva mjeseca zatvora
Foto: Printscreen

Ulcinj

Za šenlučenje kazna i do 1.500 eura ili do dva mjeseca zatvora

Službenici policije Ulcinja su juče oko 17 časova, radom na terenu i ličnim zapaženjem došli su do informacije da se na porodičnom veselju K.R. iz Ulcinja ispred kuće imenovanog šenluči.

Izlaskom na lice mjesta zatekli su lice M.Dž. iz Ulcinja gdje je kod istog pronađen startni pištolj “Norika-Magnum M”, fab.br.08-150030 iz kojeg je imenovani šenlučio.

"Startni pištolj je uz uredno izdatu potvrdu oduzet, a protiv lica podnijeta prekršajna prijava u redovnom postupku", prenosi Ul info.

 Zakonom o Javnom redu i miru je predviđeno da onaj ko na javnom mjestu, bez dozvole, upotrijebi vatreno oružje ili eksplozivne materije i time naruši mir ili bezbjednost građana, se kazni za prekršaj novčanom kaznom od 150 do 1.500 eura ili kaznom zatvora do 60 dana.

Policija je apeluovala na građane Ulcinja da izbjegavaju šenlučenje uz najavuda će nastaviti sa radom u cilju suzbijanja ovakvih pojava.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.