Foto: Opština BP

Delegacija Azerbejdžana posjetila BP

"Zainteresovanim investitorima za ulaganje u Crnu Goru predstavićemo sve potencijale Bijelog Polja"

Predsjednik Opštine Petar Smolović, razgovarao je danas u Bijelom Polju sa delegacijom iz Azerbejdžana koju je predvodio Mahir Džafirov savjetnik u diplomatskom predstavništvu Azerbejdžana.

U delegaciji su bili i Orhan Alijev treći sekretar diplomatske misije Azerbejdžana u Crnoj Gori i Sejran Mirzazade direktor kulturno ekonomskog centra Azerbejdžana u Crnoj Gori.

Tokom susreta potvrđene su dobre i prijateljske veze, a delegacije su iskoristile susret za razmijenu mišljenja o mogućnostima za ulaganje u Bijelo Polje, ali i na unapređenju kulturne saradnje, prenosi Opštinski sajt.

Smolović je iskoristio priliku da se zahvali na vrijednoj donaciji Azerbejdžana iz 2013.godine od 2 miliona eura za izgradnju vrtića u Bijelom Polju.

"Danas sam imao priliku da upoznam naše prijatelje iz Azerbejdžana sa projektima koji se realizuju u Bijelom Polju, posebno naglašavajući one kapitalne, izgradnju ski centra na Bjelasici i Đalovića pećinu. Takođe, obišli smo lokalitet na Kisjelim vodama gdje smo razgovarali o mogućnosti daljih istraživanja termalnih voda, a ujedno sam iskoristio priliku da ih upoznam sa podrškom koju mi kao lokalna uprava i Vlada Crne Gore pružamo investitorima", rekao je predsjednik Opštine.

Gosti iz Azerbejdžana su se zahvalili Smoloviću na dobrodošlici istakavši da će zainteresovanim investitorima za ulaganje u Crnu Goru, predstaviti sve potencijale Bijelog Polja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.