Putnici ostali u šoku kad su se odjednom iznad sjediša pojavile crne potpetice (VIDEO)
Foto: Ilustracija

Putnici ostali u šoku kad su se odjednom iznad sjediša pojavile crne potpetice (VIDEO)

Putnici su ostali u šoku kada su na sjedištu ispred njih vidjeli ženu kojoj je izgleda usred leta bilo dosadno ili se ukočila od puta, pa je odlučila da malo vježba. Njen način vježbanja, mnogima na ovom letu, bio je bizaran.

Na videu koji je brzo našao put do društvenih mreža vidi se kako iz sjedišta "izviruju" crne potpetice, a u potpisu se navodi da je riječ o "starijoj ženi". 

Ona je počela da se isteže u sjedištu praveći špagu u vazduhu. Vježbu je završila tako što je noge vratila u početni položaj na vrhu sjedišta. 

Video se brzo našao na Instagramu, na profilu "Passenger Shaming", a pregledan je više od 330.000 puta. 

"Potpuno sam zbunjen ovom starijom gospođom ispred mene", navodi se u opisu videa, prenosi Daily Star. 

"Čudno, ali i nekako impresivno", jedan je od komentara na ovaj video. 

Na letovima koji traju nekoliko sati nije čudno vidjeti ljude koji pokušavaju malo da se razmrdaju, a pojedini imaju baš neobične aktivnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.