Boki 13 uhvaćen preko snimka: Reket od 1.000.000 eura primio u torbi
Foto: Screenshot

Boki 13 uhvaćen preko snimka: Reket od 1.000.000 eura primio u torbi "Luj Viton" (VIDEO)

Vijest da je rijaliti zvijezda Bojan Jovanovski, domaćoj javnosti poznatiji kao Boki 13, pod istragom zbog reketiranja uzdrmala je region polovinom jula, a sad se pojavio i snimak na kojem se vidi sve ono o čemu su mediji prethodnog mjeseca pisali!

Bojana Jovanovskog makedonska policija privela je po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal zbog sumnje da se bavio iznudom novca.

On je osumnjičen za milionsku iznudu u Skoplju, a dio od milion i po, koliko je iznudio od skopskog biznismena, dobio je u skupocjenoj torbi "Luj Viton".

Na snimku koji će biti korišćen u istrazi protiv Bojana Jovanovskog čuje se kako muškarac koji daje novac kaže: "Nisam ja seljak da šaljem eure u crnoj kesi".

Snimak ženske ruke sa crvenim noktima, koja broji i ređa pare u tašnicu, jedan su od ključnih dokaza protiv bivšeg pjevača i rijaliti učesnika.

Boki 13, koji je uhapšen, kao i njegov prijatelj Zoran Mileski, sumnjiče se da su od biznismena Jordana Orce Kamčeva, koji je pod istragom tužilaštva, tražili osam miliona eura kako bi preko svojih veza i prijateljskih kontakata sa tužiocem obezbijedili da se postupak protiv njega obustavi.

"Bokiju se na teret stavlja i pranje para, tj. da je novac koji je iznudio ubacio u legalne tokove kupovinom skupocjene garderobe i umjetničkih djela, kao i kroz putovanja" - prenijeli su mediji. 

Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.