Napad u SAD: Muškarac sa pištoljem i nožem išao po lokalima i ubijao nasumično
Foto On Scene Tv

Četiri osobe su ubijene, dvije ranjene

Napad u SAD: Muškarac sa pištoljem i nožem išao po lokalima i ubijao nasumično

Četiri osobe su ubijene, a dvije ranjene, u napadu koji je u Santa Ani u Kaliforniji izveo muškarac, naoružan nožem i pištoljem, koji se potom predao policiji.

Osumnjičeni i sve žrtve su Latinoamerikanci, prenosi AP.

Policija je uhapsila 33-godišnjeg muškarca iz Garden Grouva nakon što je ubio čuvara u jednoj prodavnici.

Šef lokalne policije na konferenciji za novinare rekao je da je ubica pre toga opljačkao stan i nekoliko poslovnih objekata.

"Naoružan nožem i pištoljem opljačkao je stan, pekaru, poslovnicu osiguranja, benzinsku stanicu, potom je provalio u prodavnicu gdje se i predao policiji. Nasilje je bilo nasumično, a jedini poznati motivi za sada su pljačka, mržnja i ubistvo", rekli su predstavnici policije.

Oni su dodali da je dvoje povrijeđenih u stabilnom stanju.

AP navodi da je muškarac prve dvije osobe ubio u zgradi u kojoj je živio, a potom je opljačkao pekaru i obližnju kancelariju osiguranja. Na benzinskoj stanici napao još jednog muškarca, a kada je stigla policija zatekli su napadača ispred obližnje prodavnice u kojoj je izbo čuvara i potom se predao.

Policija je naknadno otkrila da je napadač ubio i još jednu ženu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.