Opština Kotor nagradila dječaka koji je čistio ulice
Foto: Opština Kotor

Aprcović primio porodicu Ibraimi

Opština Kotor nagradila dječaka koji je čistio ulice

Predsjednik Opštine Kotor Željko Aprcović primio je u srijedu članove porodice Ibraimi, za čijeg osmogodišnjeg člana Velija je javnost saznala nakon što je fotografija na kojoj se vidi kako gura kantu za otpatke na autobuskoj stanici podijeljena na društvenim mrežama.

Velija, kojeg je, uz šestogodišnjeg brata i devetogodišnju sestru, majka ostavila ocu, svakodnevno pomaže babi zaduženoj za održavanja čistoće, a informacija o tome došla je i do predsjednika opštine, koji navodi da na to nije mogao ostati imun.

"Naš mali veliki sugrađanin je oduševio sve. Predstavnici Opštine Kotor potražili su marljivog dječaka, nakon čega je najavljeno da ćemo porazgovarati o situaciji te porodice", podsjetio je Aprcović, uručivši vaučere za kupovinu hrane i odjeće za djecu porodici Ibraimi.

Prema njegovim riječima, primijećeno je da djeca idu u vrtić i školu uredna i čista, što ukazuje na to da se ulaže maksimalan trud da budu opremljeni, ali i da moraju da uče i napreduju kako bi im život bio lakši nego što je ocu i babi.

"Kroz postojeće programe nastojaćemo da omogućimo da djeca koja su u stanju socijalne potrebe imaju normalne uslove za život. Sva djeca imaju pravo na iste uslove za rast i razvoj, zbog čega se ne smije dozvoliti da oskudijevaju u bilo čemu”, zaključio je Aprcović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.