Uhapšen jer se lažno predstavljao kao ruski obavještajac i pljačkao građane
Foto: Ilustracija

Novi Sad

Uhapšen jer se lažno predstavljao kao ruski obavještajac i pljačkao građane

Jedan muškarac uhapšen je u Novom Sadu pod sumnjom da se lažno predstavljao kao pripadnik ruske službe bezbijednosti i tako varao građane.

Uhapšen je M. G. (38), za kojeg se sumnja da se lažno predstavljao kao Sergej Ivanovič Kljuškin i da je prevario najmanje troje ljudi, od kojih je uzeo ukupno oko 15.000 eura, pod izgovorom da će im svojim uticajem navodno obezbijediti zaposlenje, investicije, kredite ili poslovnu saradnju, prenose srpski mediji.

Dodaje se da su pretresom stana u kome boravi osumnjičeni pronađene vojne uniforme, šapke, falsifikovana hrvatska lična karta i gasni pištolj sa municijom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.